Menukaart

PARDON, MOGEN WIJ U VERRASSEN?

Iedere dag ligt er voor de keukenbrigade de uitdaging om een heerlijk verrassingsdiner te bedenken. Dit diner zal samengesteld worden door gebruik te maken van dagverse producten en seizoenspecialiteiten. U kunt van te voren aan ons doorgeven of er specifieke wensen of diëten m.b.t. dit diner zijn. Dit verrassingsmenu bestaat uit 3-gangen, maar kan worden uitgebreid naar meerdere gangen, voor € 8,- per gang.

Pardon 3-gangen verrassingsmenu
voorgerecht - hoofdgerecht - dessert
32,5 p.p.
Pardon 3-gangen verrassingsmenu
voorgerecht - tussengerecht - hoofdgerecht
35,5 p.p
Pardon 4-gangen verrassingsmenu
voorgerecht - tussengerecht - hoofdgerecht - dessert
39,5 p.p
Pardon 5-gangen verrassingsmenu
voorgerecht - soep - tussengerecht - hoofdgerecht - dessert
48,5 p.p

 

SPECIALITEITENKAART
Naast het wisselende menu hebben wij voor de liefhebbers diverse specialiteiten geselecteerd waar u altijd van kunt genieten, heerlijke gerechten waarvan wij kunnen zeggen dat ze onze specialiteit zijn.
Vraag aan onze bediening naar deze (wisselende) specialiteiten.

 

LA GRANDE PARADE - ONBEPERKT FRANSE TAPAS
Naast de menukaart kunt ook genieten van onbeperkt 'Franse tapas' voor € 26,50 p.p. (alleen per tafel te bestellen en op zaterdag alleen bij een groepsreservering vanaf 15 personen). Bekijk de menukaart van de La Grande Parade.

 


MENUKAART

VOORGERECHTEN / TUSSENGERECHTEN
Carpaccio van ossenhaas14,5
met Parmezaanse kaas, pijnboompitjes, spekjes, basilicum pesto en een kaaskoekje

Gamba burger14,5
met gegrilde gamba en een zwarte knoflookmayonaise

Carpaccio van coquilles14,5
met tomatenmarmelade en rucola

Kalfslende13,5
rosé gebraden, met een kroketje van kalfszwezerik en een dressing van dille

Eendenborstfilet 15,5
salade met gebakken eendenborst, frambozendressing en een krul eendenlever

Bospaddenstoelensoep (v)8,5
gevuld met diverse verse bospaddenstoelen

HOOFDGERECHTEN
Runderentrecôte Lyonaise26,5
ouderwets lekker met sjalot en spek

Tournedos Stroganoff28,5
biefstuk van de haas, medium gebakken met een klassieke Stroganoff saus

Wildzwijnmedaillon 24,5
op een bedje van zachtgegaarde zuurkool en jus van rode wijn

Hazenbout 26,5
mop lage temperatuur gegaard en geserveerd met rode kool en aardappelpuree

Ravioli (v) 24,5
gevuld met spinazie, ricotta en Parmezaanse kaas, geserveerd op een bedje van bospaddenstoelen

Tarbotfilet 27,5
geserveerd in een visbouillon met tuinkruiden

Zalmfilet 25,5
Saus van gerookte paling en julienne van appel

NAGERECHTEN
Kaasbordje14,5
met verschillende kaasjes uit binnen- en buitenland

Cheesecake8,5
met een sorbet van wilde bramen

Dame Blanche8,5
verrassend gepresenteerd

Koffie/thee compleet7,5
koffie of thee naar keuze met een klein dessert van de chef