Menukaart

PARDON, MOGEN WIJ U VERRASSEN?

Iedere dag ligt er voor de keukenbrigade de uitdaging om een heerlijk verrassingsdiner te bedenken. Dit diner zal samengesteld worden door gebruik te maken van dagverse producten en seizoenspecialiteiten. U kunt van te voren aan ons doorgeven of er specifieke wensen of diëten m.b.t. dit diner zijn. Dit verrassingsmenu bestaat uit 3-gangen, maar kan worden uitgebreid naar meerdere gangen, voor € 8,- per gang.

Pardon 3-gangen verrassingsmenu
voorgerecht - hoofdgerecht - dessert
32,5 p.p.
Pardon 3-gangen verrassingsmenu
voorgerecht - tussengerecht - hoofdgerecht
35,5 p.p
Pardon 4-gangen verrassingsmenu
voorgerecht - tussengerecht - hoofdgerecht - dessert
39,5 p.p
Pardon 5-gangen verrassingsmenu
voorgerecht - soep - tussengerecht - hoofdgerecht - dessert
48,5 p.p

 

SPECIALITEITENKAART
Naast het wisselende menu hebben wij voor de liefhebbers diverse specialiteiten geselecteerd waar u altijd van kunt genieten, heerlijke gerechten waarvan wij kunnen zeggen dat ze onze specialiteit zijn.
Vraag aan onze bediening naar deze (wisselende) specialiteiten.

 

LA GRANDE PARADE - ONBEPERKT FRANSE TAPAS
Naast de menukaart kunt ook genieten van onbeperkt 'Franse tapas' voor € 26,50 p.p. (alleen per tafel te bestellen en op zaterdag alleen bij een groepsreservering vanaf 15 personen). Bekijk de menukaart van de La Grande Parade.

 


MENUKAART

VOORGERECHTEN / TUSSENGERECHTEN
Carpaccio van ossenhaas14,5
met Parmezaanse kaas, pijnboompitjes, spekjes, basilicum pesto en een kaaskoekje

Bonbon van huisgerookte zalm12,5
gevuld met appel en walnoot

Lauwwarme Coquilles15,5
met een saffraan-tuinkruidensaus en een antiboise van tomaat

Helder soepje van tomaat 8,5
geserveerd met beukenzwammetjes en kervel

Plankje van Italiaanse vleeswaren12,5
geserveerd met honingmeloen en olijven

Risotto met citroen en kingcrab14,5
ook vegetarisch te bestellen 12,5

HOOFDGERECHTEN
Snoekbaarsfilet25,5
op de huid gebakken en geglaceerd met appelstroop

Gegrilde botervis26,5
geserveerd met citroen boter en een ratatouille van tomaat

Runder tournedos 28,5
met gebakken paddenstoelen en een rode wijn saus

Duo van kalfsoester en krokant gebakken zwezerik32,5
met appeltjes en een heerlijke kalfsjus met truffel

Gevulde courgette 24,5
met een puree van aubergine, tomaat en tuinkruiden

Zeetong munierre gebakken (450gram) 34,5

NAGERECHTEN
Kaasbordje14,5
met verschillende kaasjes uit binnen- en buitenland

Aardbeien8
met roomijs en slagroom

Tarte tatin8

Koffie/thee compleet7,5
koffie of thee naar keuze met een klein dessert van de chef